Resmi Gazete’de Yayımlanan Atama Kararıyla Hakim ve Savcılar Belirlendi
8 Ekim’de gerçekleştirilen ad çekme sonuçlarına göre Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından yapılan atamalar duyuruldu. Bu kapsamda;
Hakim adayı Kürşat Boyvat, ad çekme sonucuna göre Sinop Ayancık Hakimliğine atanmıştır. Boyvat, yeni görevine başlamak üzere hazırlıklara başlayacak.
Hakim adayı Nihan Özden ise ad çekme sonucuna göre Şırnak Beytüşşebap Hakimliğine atandı. Özden, yeni görevi için gerekli adımları atmaya başlayacak.
Cumhuriyet savcısı adayı Ebru Kilit ise ad çekme sonucuna göre Bingöl Kiğı Cumhuriyet Savcılığına atandı. Kilit, yeni görevine başlamak üzere göreve başlama sürecine geçecek.
2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu’nun 13. maddesi gereğince yapılan bu atamalar, adalet sisteminin güçlendirilmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.
Reklam & İşbirliği: [email protected]